Kommuner i samverkan

Förstudien om livsmedel i Norra Hälsingland har sammanställts och finns nu i rapportform med länkar till den spännande kartläggningen av primär- och förädlingsföretag som finns i de tre kommunerna; Nordanstig, Hudiksvall och Ljusdal.

Beskrivning

Kommunerna i länet är av varierande storlek och har olika förutsättningar både ekonomiskt, geografiskt och klimatmässigt att producera livsmedel och öka produktionen av livsmedel. För att ingå i kommunal samverkan för implementeringen behöver riskfaktorer och styrkor analyseras noggrant i respektive fokusområde och geografisk plats. Detta kan bidra till effektivare genomförande inte bara för kommunerna i norra Hälsingland, som ingår i förstudien, utan även för andra samverkansområden i länet. Resultatet kan gynna fler samverkansområden som till exempel västra Gästrikland (Sandviken-, Ockelbo- och Hofors kommun) samt södra Hälsingland (Ovanåkers-, Söderhamns- och Bollnäs kommun).

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.