Välkomna till en heldag i surdegens och kulturspannmålets tecken!

FÖR PROFESSIONELLA BAGARE / KONDITORER

Är du intresserad av att lära dig mer om kulturspannmål och surdeg? Vill du få inspiration att utveckla både dig och ditt sortiment? Missa då inte tillfället måndagen den 11 april då vi har bjudit in en av Sveriges främsta bagare inom området! Sébastien kommer till Linbageriet i Alfta för en workshop utformad för er professionella bagare i Gävleborg.
Medverkar gör även odlaren Annika Sahlin, Skale Skafferi, Söderala. Annika har levererat kulturspannmål, till Sebastiens bageri i Stockholm under flera år. 

Anmäl dig till kursdagen genom att maila till Maria Persson, Länsstyrelsen Gävleborg
maria.helena.persson@lansstyrelsen.se
Senast den 28 mars.

Sébastien Boudet är bagaren och konditorn som drivit en surdegsbrödsrevolution i Sverige
sedan han flyttade hit för 13 år sedan. Han har drivit flera bagerier i Frankrike, USA, Spanien och Sverige. Han har skrivit två kokböcker, varav den ena vann pris som världens bästa franska kokbok. Han syns ofta i morgon- och är domare/programledare för Dessertmästarna. Sebastien föreläser runt om i landet och undervisar på 15 olika gymnasier och på alla YH-utbildningar för bagare och konditorer. Sebastian är också aktiv i Eldrimner och har varit huvuddomare i olika brödkategorier i flera år på SM i mathantverk.


Datum

apr 11 2022
Expired!

Tid

09:00 - 17:00