Kurs i livsmedelshygien och HACCP

Välkommen till en tvådagarsutbildning i livsmedelshygien och HACCP!
I kursen ingår bland annat grundläggande livsmedelshygien, genomgång av de olika delarna i HACCP, egna övningsuppgifter, möjlighet att arbeta med och få synpunkter på sitt eget HACCP-system. Områden som märkning av sin produkt och regler kring byggnationer kommer även tas upp.

Nybörjare såväl som erfarna har behållning av kursen och det kommer finnas mycket utrymme för frågor och eget arbete.

Medverkar gör Per Nilsson från Profox. Per har arbetat med livsmedelsfrågor i mer än 30 år. Han håller utbildningar och gör rådgivningar i hela landet. För mer information profox.se

Diplom!
Deltagarna får diplom efter genomgången kurs. Diplomet är ett värdedokument som kan visas upp för myndigheten eller om man ska certifiera sig för företaget som gör certifieringen.

Kursinnehåll:

Onsdag 15 mars klockan 9:00-16:00, grundläggande livsmedelshygien och HACCP del 1

Torsdag 16 mars klockan 9:00-16:00, HACCP del 2
Var: Bollnäs församlingshem, Norra Kyrkvägen 2
Kostnad:Kursen är kostnadsfri.
Vid avanmälan mindre en 1 vecka innan kursstart debiteras en avgift på 500 kr.
Sista anmälningsdag: 06 mar 2023

Anmälningsformuläret hittar du på Länsstyrelsen Gävleborgs hemsida.

Kontakt: Rebecka Wikström
E-post till Rebecka Wikström
Telefon 010-225 14 70

Datum

mar 15 - 16 2023

Tid

09:00 - 16:00

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.