Inspirations- och kunskapskonferens om offentlig upphandling av lokala livsmedel

I maj väntar tre konferenser om offentlig sektors upphandling av lokala livsmedel. Konferenserna hålls i Värmland, Dalarna och Gävleborg. Konferensen i Gävleborg går av stapeln den 18 maj på Järnvägshotellet i Edsbyn. Bakom arrangemanget står Nifa, branschförening för värmländska matföretag, i samarbete med regionerna.

Syftet är att visa hur offentlig upphandling av lokala matvaror kan se ut i dag och ge exempel på upphandling. Under förmiddagen berättar offentliga aktörer om sina erfarenheter kring upphandling av lokala livsmedel och vad utfallen kan bli. Efter lunch kommer de aktörer som presenterat sina exempel på upphandling kunna delta i en workshop tillsammans för att utbyta erfarenheter. De som lyssnat till föredragen är också välkomna att delta under eftermiddagens workshop men uppger då detta vid anmälan.

Datum

maj 18 2022
Expired!

Tid

08:30 - 15:00

Platser

Järnvägshotellet, Edsbyn

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.