Hudiksvall blev årets MatSmartaste kommun

MatVärdens Nanna Jan-Ers och Karin Ivarsson gratulerar Hudiksvalls Kommun till Årets mest MatSmarta kommun! Diplomet togs emot av Ola Sjöholm från Näringslivsbolaget i Hudiksvall. HNA.

MOTIVERING:Kommunen har arbetat regelbundet och målinriktat med en sammansvetsad arbetsgrupp under ledning av näringslivsbolaget. Ett tydligt kommunikationskoncept togs tidigt fram vilket har bidragittill deras framgångsrika informationsinsatser kring arbetet med livsmedel i kommunen.De var först med att greppa stafettpinnen om att anta Handlingsplanen för Gävleborgs Livsmedelsstrategi och de har varit en inspiratör och vägvisare för många andra kommuner i länet.

Tillsammans med de andra två nominerade kommunerna Sandvikens kommun och Ovanåkers kommun ska de få fira och nätverka hos Smakkampens vinnare Peter Brolin Gastronomi med en middag.

Är du nyfiken på tävligen?
Läs mer på MatVärdens hemsida

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.